60 60 13 39 salg@daekbilen.dk Kattrupvej 57, 8361 Hasselager Man - Fre: 09:00 - 17:00

Om Dækbilen.dk

Professionel Hjulskifte i Aarhus og Omegn.

Ideen bag Dækbilen, er ligetil, vi fjerner alle problemer og bekymringer!

vi kommer ud til vores kunder om det på hjemmeadressen eller arbejdet. Vi klare arbejdet uden du behøver at gøre noget som helst. Vi levere alt fra løse sommerdæk, vinterdæk og alufælge til komplethjul. Vi klare også simple punkteringer, hvis uheldet skulle være ude.

Dækbilen har ført dette koncept i Aarhus og omegn i over 10 år . Vi har en stor kundekreds og 98% af vores kunder, vender tilbage når de laver bilskifte.

Vores montørbiler er indrettet med det nyeste udstyr til afbalancering og montage af alle slags dæk for eksempel meget lave profiler , 4×4 eller run flat dæk.

Arbejdsgangen ved selve dækskiftet foregår ved at vi kommer ud til dig, monterer specialudstyr på dækrobotten alt efter hvilken type bil du har, således kommer vi ikke til at lave skader på dine fælge.

Bilen løftes op på luftpuder eller med donkraft, fælgene tages af og ligges i monterings maskinen som skånsomt af/påmonterer dækkene.

Fælgen bliver afbalanceret på den computerstyrede afbalanceringsmaskine der med sine 3 lasere sikrer den bedste afbalancering, fælgen er nu klar til montering på bilen.

Fælgene påmonteres bilen og efter spændt med moment nøgle og er køreklar.

På vores online webshop, kan du se hele vores udvalg incl. tilbehør. Vi kan levere indenfor 40 km. fra vores adresse i Aarhus/Hasselager. Ellers sender vi gerne med fragtmanden.

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi anbefaler i gir os et opkald, så hjælpe vi jer gerne. Er telefonen optaget, er det fordi vi arbejder med et hjulskifte. Læg gerne navn og nummer, så ringer vi tilbage hurtigst muligt.

Dækbilen.dk
/Bent Jensen
60 60 13 39
salg@daekbilen.dk

p3