Om Dækbilen

dækbilen

montering af alufælge på din bil.

Vores montørbiler er indrettet med det nyeste udstyr til afbalancering og montage af alle slags dæk for eksempel meget lave profiler , 4×4 eller run flat dæk.

Arbejdsgangen ved selve dækskiftet foregår ved at vi kommer ud til dig, monterer specialudstyr på dækrobotten alt efter hvilken type bil du har, således kommer vi ikke til at lave skader på dine fælge.

Bilen løftes op på luftpuder eller med donkraft, fælgene tages af og ligges i monterings maskinen som skånsomt af/påmonterer dækkene.

Fælgen bliver afbalanceret på den computerstyrede afbalanceringsmaskine der med sine 3 lasere sikrer den bedste afbalancering, fælgen er nu klar til montering på bilen.

Fælgene påmonteres bilen og efter spændt med moment nøgle og er køreklar.

Dækskifte, sommerdæk, vinterdæk og somme tider fælge. Det er områder alle bilister støder på i løbet af et år. Det er ikke nødvendigvis et problem, men det skaber næsten altid en eller anden form for uorden i dagligdagen.

Der skal findes nye dæk, eller vinterdæk, og de skal jo skiftes, helst uden at det skaber for megen tidstyveri i den ellers rigeligt travle hverdag.

Vi bag Dækbilen, tror på at vi kan afhjælpe en lang række af de små irritationer sæsonskift, indkøb og opbevaring som vore køretøjer skaber.

Ideen bag Dækbilen, er ligetil, vi fjerner alle problemer, og kommer ud til vores kunder, og klare hele opgaven på en gang, hvor og hvornår kunden ønsker det. Vores kunder er på den måde helt fri for, afbrud i hverdagen.

Vores opgave er at gøre bilisternes sæson vedligeholdelse samt nyindkøb af dæk og fælge, så gnidningsløst som overhovedet muligt, og det uden at det smitter af på prisen på dæk og fælge.

Dækbilen er dagligt ledet af:
Bent V Jensenkontakt